avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajari

pentru a angaja o ingrijitoare intr-o gradinita ce salariu trebuie sa i se acorde pentru 8 ore / zi?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 8 Octombrie 2012
Salariul minim brut este de 700 lei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de angajare cu remuneratie in functie de gradul de incarcare d_olaru d_olaru Doresc sa aflu cum se poate angaja cu contract de m-ca (sau conventie civila) in care sa fie prevazut salariul lunar (de 1500 lei, de exemplu) dar plata ... (vezi toată discuția)
Despre salariul femeii de serviciu si al administratorului ndan57 ndan57 Buna ziua, as dori daca se poate o informatie despre salariul minimaplicat acum deoarece stiu ca in cazul unui CIM femeia de serviciu(sau un angajat) trebuie ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu in c.i.m. valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua un contract de munca individual incheiat intre mine si angajator si pe contract scrie 700 lei salariu brut este legal ..?stiu ca am aceptat acest ... (vezi toată discuția)