avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Buna - intrebare admitere INM 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Buna - intrebare admitere INM 2013

Imi spuneti si mie va rog la concursul pt INM 2013 din coduri se va da?
Cel mai recent răspuns: mmd33 , utilizator 12:24, 20 Octombrie 2012
Din cate am inteles la civil noile coduri iar la penal ca si anul acesta.
sorina_sory a scris:

Imi spuneti si mie va rog la concursul pt INM 2013 din coduri se va da?

nu poti rezolva grilele doar citind codurile , trebuie stiute foarte bine tratatele si cartile consacrate in domeniu , altfel nu ai nici o sansa la vreun examen de admitere in vreo profesie juridica.
Pai, intrebarea pusa de dumneata se referea la coduri, asa-i? Eu ti-am raspuns la intrebare. Daca doresti sa inveti, poti citi din cate tratate doresti, materia sa fie de actualitate!
Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)