avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inchidere asociatie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inchidere asociatie

va rog frumos,
o asociatie agricola a functionat pe o perioada determinata de 5 ani , acest timp a expirat la 01.09.2012, care sunt pasii ce trebuie urmat ptr.lichidare, cine face bilantul de lichidare ? trebuie sa contactez un lichidator?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Inchidere asociatie nonprofit Georgia55 Georgia55 Asociatia ca oraganizatie de sine statatoare, benevola, independenta, apolitica, neguvernamentala, fara scop lucrativ, avand caracter umanitar, cu scop ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru desfiintarea unor asociatii (4) nonprofit ... jean59 jean59 Care sunt pasii pentru desfiintarea unor asociatii (4) nonprofit infiintate in 1998 fara nici o activitate iar in anul 2013 persoana care le-a infiintat a ... (vezi toată discuția)
Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)