avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizare ONG
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizare ONG

buna seara,
asi dorii sa stiu care este modalitatea legala prin care un ONG ( asociatia parintilor din scoala) poate achita lunar o taxa invatatorilor care fac after school cu elevii , in incinta scolii.
ce contracte trebuie incheiate cu scoala care pune spatiu la dispozitie?

va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:31, 9 Octombrie 2012
Pentru personalul didactic care va lucra in ong puteti incheia contracte de munca pe perioada nedeterminata sau determinata, cu norma intreaga sau redusa. Aceste salarii vor fi platite din taxele percepute de la parintii elevilor care participa la after school.
Cu scoala se poate incheia un contract de colaborare in care fiecare dintre parti are drepturi si obligatii sau un contract de inchiere cu privire la spatiul pus la dispozitie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after school prin asociatia de parinti carmen2010 carmen2010 In urma cu 2 ani am infiintat o asociatie de parinti la o scoala din Bucuresti, ea functionand si in prezent. Scopul asociatiei era de a sustine activitatea de ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese in proiect de tip after school? acvamarin acvamarin Sunt profesor si membru al unei asociatii a parintilor si angajatilor unei scoli. In cazul contractarii unui proiect cu finantare fse , proiect after school, ... (vezi toată discuția)
Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)