avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... obligatia de a face pentru fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

obligatia de a face pentru fond

La primul termen, s-a cerut amanare pentru invoiala intre parti.Procedural, ce trebuie sa faca reclamantul, ce trebuie sa faca paratul.
Cel mai recent răspuns: gheciu , utilizator 12:33, 9 Octombrie 2012
Stimat forumist,

Față de situația arătată există două opțiuni: să se ajungă la o înțelegere, materializată printr-o tranzacție, care se va depune în instanță și în urma cărei instanța poate pronunța o hotărâre de expedient, luând act de aceasta, ori să se continue procesul.

Cu stimă.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea partajului in instanta fabridiana fabridiana In urma divortului parintilor mei,in 1985,in 1986 mama mea l-a dat in judecata ptr partaj.Hotararea de partaj este urmatoarea:exact ce scrie \"Pe rol ... (vezi toată discuția)
Cadastru - apartament cu proprietari divortati si partaj facut acum 26 ani fabridiana fabridiana am urmatoarea problema:parintii mei au divortat in 1984.prin instanta ,la cererea mamei mele,s-a facut partajarea apartamentului proprietate personala ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata au_di au_di Buna ziua, revin cu o intrebare: pot sa nu fiu de acord cu cheltuielile efectuate de reclamant intr-un proces de partaj judiciar succesoral-iesire din ... (vezi toată discuția)