avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... martori in divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

martori in divort

Ce se intampla daca reclamanta a adus doar un martor a carui declaratie este neclara(nu a fost martor la certuri dar a vazut-o cu vanatai pe reclamanta),se merge cu divortul mai departe?A fost audiata unul dintre minori(peste 10 ani),urmeaza audierea celui de al doilea minor(tot peste 10 ani).Multumesc ptr raspuns!
Cel mai recent răspuns: N_&_K_43 , utilizator 13:55, 10 Octombrie 2012
Daca instanta nu e lamurita, mai cere un martor. Procesul sigur ca va merge mai departe.
Nu numai proba cu martor este singura proba concludenta in acest dosar. Va conta si un eventual interogatoriu, declaratia martorului advers, pozitia procesuala a partilor etc.

Procesul va continua si se va pronunta o solutie in cauza, in functie de totalitatea probelor administrate.
Interogatoriu? a cui? ziceti de martor advers ,pai una din parti nu este deacord cu divortul deci nu a adus martori.Reclamanta a adus doar un martor,intradevar instanta a cerut si posibilitatea de a mai aduce un martor.
instanta a mai cerut un martor care nu cred ca v-a fi,eu intrebam daca se v-a desface casnicia in aceste conditii pana la urma ,tinand cont ca una din parti nu este deacord cu divortul,si sunt 4 minori din care 2 peste 10 ani
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2012
gi-jane2, moderator
Daca instanta constata ca relatiile sunt grav vatamate astfel casnicia nu mai poate continua, va desface casatoria.
Dvs ati cerut desfacerea casatoriei din anumite motive.. e, motivele alea va trebui sa le probati asa cum puteti. Ziceti ca paratul nu e de acord, dar se prezinta ?
Puteti sa cereti instantei sa va aprobe sa-l interogati pe parat, adica sa formulati o lista cu intrebari din raspunsul carora sa reiasa ce vreti sa demonstrati.
Daca instanta v-a mai cerut un martor, puteti sa aduceti inca un martor.. o colega de munca, o prietena, o ruda.. oricine. Acesta nu trebuie sa fi fost martor ocular :), poate fi cineva carui adoar sa-i fi povestit la vremea respectiva ce ati patit sau cum traiti cu sotul.

da se prezinta la procese ma ajuta cu bani, produse ,cupoane de masa,tine lagatura cu copii,m-a rugat sa refacem relatia,nu consuma alcool,doar ca are un temperament ce uneori depaseste limita este foarte atasat de copii si sincer nu se baga nimeni in chestii familiare.multumesc pana acum de raspunsuri
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2012
JulienR, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca unul dintre parteneri nu merge la prima infatisarept divort? luptator luptator si daca merge apoi si spune nu divortului pe ca ea nu vrea sa divorteze?Cum va afecta decurgerea infatisarilor? Multumesc (vezi toată discuția)
Divort dana3329 dana3329 Buna ziua! As dori sa stiu daca, eu in calitate de reclamant in procesul de divort, pe langa interogatoriu, pot si am dreptul de a cere sa depun marturie sau ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters95887 ContSters95887 Buna ziua! Sunt casatorita de 14 ani si am doi copii minori. Vreau sa divortez si v-as ruga sa-mi spuneti pasii pe care ii am de parcurs tinand cont ca nu ... (vezi toată discuția)