avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua!
As dori sa stiu daca, eu in calitate de reclamant in procesul de divort, pe langa interogatoriu, pot si am dreptul de a cere sa depun marturie sau ce pot face pentru a putea sa povestesc si sa vorbesc liber in fata instantei despre casnicia mea?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: dana3329 , utilizator 16:21, 16 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Pai trebuia sa scrieti in cererea de chemare in judecata.
Puteti sa formulati note de sedinta si sa povestiti tot ce doriti.
La interogatoriu, daca este cerut de partea adversa si este si acceptat de instanta, raspundeti DOAR la intrebarile judecatorului.
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Nu se poate lua în seama declatia reclamantului.
Puteti povești pe scurt dar probele sunt importante si nu povestirile.
La martor conteaza povestirile...

Puteti povești în acțiune.
Va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori in divort JulienR JulienR Ce se intampla daca reclamanta a adus doar un martor a carui declaratie este neclara(nu a fost martor la certuri dar a vazut-o cu vanatai pe reclamanta),se ... (vezi toată discuția)
Ordine audiere learnlaw learnlaw In cadrul procesului civil ordinea audierii este urmatoarea? 1) interogatoriu reclamant; 2) interogatoriu parat; 3) audiere martori De asemenea cand sunt ... (vezi toată discuția)
O partea (paratul) poate interoga reclamantul / martorii intr-un proces civil, in cazul in care nu are avocat? Mihaela_12 Mihaela_12 Intr-un proces civil, partea care nu are avocat (parat) poate solicita in Fond, interogarea reclamantului sau martorilor? Daca da, care este procedura pentru ... (vezi toată discuția)