avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

drepturi salariale

Societatea de la care am de recuperat salariul , este in procedura de insolventa. Am o sentinta judecatoreasca definitiva pentru aceasta suma . Am vreo sansa sa-mi mai recuperez aceste venitori ? Care sunt procedurile pe care trebuie sa le urmez ..
Multumesc .

Alte discuții în legătură

Referitor: creante salariale - procedura de insolventa solutionata ... crenguta1963 crenguta1963 Referitor: Creante salariale - procedura de insolventa solutionata dupa 18 ani Buna ziua, As avea rugamintea daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns ... (vezi toată discuția)
Cum poate plati o societate in insolventa obligatiile stabilite printr-o decizie civila ? cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti punctul dvs. de vedere referitor la urmatoarea speta: Un fost angajat disponibilizat a atacat in instanta decizia de ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale pe sentinta, firma in insolventa Alexandrina Mihai Alexandrina Mihai Buna ziua, Va solcit un raspuns privind urmatoarea problema: - Am o sentinta definitiva si irevocabila privind drepturi salariale de recuperat de la o ... (vezi toată discuția)