avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare drepturi salariale pe sentinta, firma in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare drepturi salariale pe sentinta, firma in insolventa

Buna ziua,
Va solcit un raspuns privind urmatoarea problema:
- Am o sentinta definitiva si irevocabila privind drepturi salariale de recuperat de la o societate aflata in insolventa. Mentionez ca nu mai am calitatea de angajat la acea firma.
- Cum pot intra in posesia sumelor restante ,deloc neglijabile, pe care le am de recuperat precum si a cheltuielilor de judecata ?
- Executarea silita este posibila in cazul de fata sau este oprita , firma fiind in insolventa ?
Chiar daca nu mai aveti calitatea de salariat, pentru recuperarea sumelor trebuie sa puneti in executare silita hotararea obtinuta.

Multumesc pentru raspuns.
Pe perioada cat firma este in insolventa, in reorganizare, executarea silita poate opera? Ce text de lege prevede acest lucru ?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotarari judecatoresti gabianghel gabianghel buna ziua! Astazi am trimis prin posta o plangere penala impotriva fostului meu angajator care nu a respectat o hotarare judectoresca prin care era obligat ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca - firma in insolventa Rentzu Rentzu Buna seara. Am castigat in instanta reintegrarea pe post in urma concedierii abuzive si plata salariilor retroactive dar firma a intrat in insolventa. M-am ... (vezi toată discuția)
Executare hotarare valentin6768 valentin6768 Am o hotarare definitiva si irevocabila prin care firma trebuie sa imi achite o valoare de bani mentionez ca firma este in insolventa de reorganizare .M-am ... (vezi toată discuția)