Referitor: Creante salariale - procedura de insolventa solutionata dupa 18 ani
Buna ziua,
As avea rugamintea daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns !
Acum 17 ani, pentru obtinerea drepturilor banesti, am dat in judecata societatea la care am lucrat. Dosarul nu a fost inca finalizat. La toate termenele de judecata stabilite, instanta a dispus suspendarea acestuia, pana la solutionarea dosarului de insolventa al societatii. Ultimul, se pare ca a fost solutionat in acest an. Drept urmare, am primit sumele cuvenite acum 18 ani, fara a fi actualizate cu rata inflatiei, astfel incat salariile restante pentru 6 luni, de acum 18 ani, sunt azi cuantificate ca o pensie medie, bani care mi-au intrat in cont.
Se mai poate face ceva pentru actualizarea acestei sume ? Exista vreun termen de respectat ? Unde si cui trebuie sa ma adresez ? Mai exista vreo sansa de recuperare, sau am ratat-o ???
Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns !
O zi frumoasa !
Am solicitat ca sumele sa fie actualizate cu rata inflatiei, dar am primit doar suma inscrisa in tabelul de creante din cadrul dosarului de insolventa, unde banuiesc ca erau trecute doar valorile restante fara a fi mentionate alte aspecte.
Sa astept sa fie redeschis dosarul meu, ca practic asta ar trebui sa urmeze, deoarece nu mai este in vigoare motivul suspendarii, sau trebuie facute alte demersuri ?
Multumesc !