avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Verificare masina second hand inainte de cumparare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Verificare masina second hand inainte de cumparare

Buna ziua,

As vrea sa cumpar o masina second hand adusa din Germania si as vrea sa stiu cum pot verifica sa nu fi fost furata, gajata sau cu alte probleme de acest gen.
Aceeasi intrebare si pentru o masina cumparata din Romania.

Multumesc,
Claudia Marin
Cel mai recent răspuns: claudiamarin , utilizator 19:15, 9 Octombrie 2012
Unica autoritate nationala care detine conexiuni oficiale cu structurile similare internatioanle este SPR-evidenta auto,la care va puteti adresa pentru ambele situatii
Pentru masina inmatriculata in tara puteti solicita verificare direct la RAR
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez in cazul in care dupa aproape doi ani am aflat ca am cumparat o masina furata? gotti_1 gotti_1 Buna ziua! Am si eu urmatoarea problema: am cumparat in luna septembrie 2010 din AUTOVIT o masina adusa din Germania in valoare de 20000euro (pretul pietei - ... (vezi toată discuția)
Autoturism declarat furat din ungaria citroenc3 citroenc3 In ianuarie 2010 am cumparat un Citroen C3 de la un parc auto second-hand din Craiova. Am inmatriculat masina, iar saptamana trecuta au venit doi agenti de ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare-cumparare auto sh Silviu153 Silviu153 Buna ziua In primul rand tin sa precizez ca sunt incepator - incepator in domeniul auto . Astazi merg sa cumpar o masina second-hand , adusa din Germania , ... (vezi toată discuția)