avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatie copil

In urma cu 8 ani cumnatul meu a plecat in Spania la munca. Dupa nici o luna sotia pleaca de acasa impreuna cu copilul la concubin, iar dupa inca o luna solicita desfacerea casatoriei.
In timpul cat a fost plecat in Spania, a trimis alocatia la copil. S-a reintors in tara in urma cu aproximativ 4 ani. In primul an a trimis alocatia.
Cumnatul nu s-a mai angajat de la revenirea in tara si refuza sa se angajeze.
Fosta cumnata l-a dat in judecata pentru neplata alocatiei pe 3 ani. Ce se poate intampla cu acesta, tinand cont ca 1/2 din casa unde locuieste este trecuta pe numele lui?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:05, 9 Octombrie 2012
De care alocatie vorbiti, de cea primita de la stat ? dar pensia pe care probabil ca s-a stabilit s-o plateasca cum e, plateste ? Sau nu plateste nici pensie dar nu-i da copilului nici cat i se cuvine de la stat ?
Daca se va stabili ca datoreaza niste bani, cumnatul daca nu plateste de bunavoie, poate fi executat silit si se poate ajunge pt ca nu are venituri si sa se execute silit cota lui din casa.
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor/custodie exclusiva yoyo1234 yoyo1234 Divort notar in anul 2014. Conventie autentificata in privinta minorului prin care s-a stabilit ca minorul va locui cu mama (la o adresa unde aveam contract de ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copil roman nascut in strainatate dar care locuieste in prezent in tara sil73 sil73 Am doi copii pe care i-am nascut in strainatate, unul nascut in 2006, iar celalalt in 2011. In anul 2012 m-am intors in tara impreuna cu copii. Pana in ... (vezi toată discuția)
Formularul e411 madyy26 madyy26 Buna ziua, o sa va relatez problema mea.Eu, soțul si copilul locuim in Spania si am solicitat in Romania alocația de stat pentru copil(7luni), depunând la ... (vezi toată discuția)