In urma cu 8 ani cumnatul meu a plecat in Spania la munca. Dupa nici o luna sotia pleaca de acasa impreuna cu copilul la concubin, iar dupa inca o luna solicita desfacerea casatoriei.
In timpul cat a fost plecat in Spania, a trimis alocatia la copil. S-a reintors in tara in urma cu aproximativ 4 ani. In primul an a trimis alocatia.
Cumnatul nu s-a mai angajat de la revenirea in tara si refuza sa se angajeze.
Fosta cumnata l-a dat in judecata pentru neplata alocatiei pe 3 ani. Ce se poate intampla cu acesta, tinand cont ca 1/2 din casa unde locuieste este trecuta pe numele lui?
De care alocatie vorbiti, de cea primita de la stat ? dar pensia pe care probabil ca s-a stabilit s-o plateasca cum e, plateste ? Sau nu plateste nici pensie dar nu-i da copilului nici cat i se cuvine de la stat ?
Daca se va stabili ca datoreaza niste bani, cumnatul daca nu plateste de bunavoie, poate fi executat silit si se poate ajunge pt ca nu are venituri si sa se execute silit cota lui din casa.
Formularul e411
madyy26
Buna ziua, o sa va relatez problema mea.Eu, soțul si copilul locuim in Spania si am solicitat in Romania alocația de stat pentru copil(7luni), depunând la ... (vezi toată discuția)