Buna ziua, sotia mea a nascut in data de 04.07.2012 si a fost in concediu de maternitate pana pe 05.09.2012. Acum am termen 60 de zile (incepand cu data de 06.09.2012) sa depun dosarul pentru ICC. Imi spuneti va rog cum se va calcula? Pe vechea lege sau respectand proiectul de lege pentru modificarea si completarea O. U. nr. 28/2009 privind reglementarea unor masuri de protectie sociala. Va rog sa-mi dati un sfat cand sa depun dosarul pentru ICC. Sa astept sa se publice in MO modificarea? sau nu conteaza?
Este bine sa depuneti dosarul pentru acordarea ICC cat mai curand, modificarea OUG 111/2010, care urmeaza sa se publice in MO al Romaniei se va aplica si in cazul dumneavoastra, importanta este data nasterii copilului, functíe de care se stabileste si data de acordare a dreptului de ICC. Nerespectarea termenului de 60 de zile atrage modificarea datei de acordare, functie de data depunerii dosarului pentru ICC.
Sanatate !
Icc bebe 2
mamy86
Buna ziua.Revin cu o intrebare:mama a ft in ICC 3-7ani pana in oct cu copil cu handicap,nu s a angajat dar e insarcinata,luna nasterii fiind in iulie.Stie ca ... (vezi toată discuția)