avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de funcþii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de funcþii

La o grădiniţă din oraş cu program prelungit, administratorul are vârsta de pensionare la data de 1 nov. 2012. Poate să iasă la pensie şi să rămână şi administrator încă 1-2 ani, prin cumul de funcţii ? Sau cum se procedează cu postul în acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 10 Octombrie 2012
Daca va iesi la pensie, nu va mai putea fi vorba de cumul de functii.
Cumul de functii va fi atunci cand o persoana ocupa deja o functie si, pe langa aceasta, mai ocupa in urma unui concurs o alta functie din aceeasi unitate, cea dea doua functie sa fie ca o completare a primei.

Cred ca este vorba despre cumulul pensiei cu slariul .. in acest sens, in sectorul bugetar exista o prevedere legala care nu permite cumulul pensiei cu salariul in cazul in care pensia neta depaseste nivelul salariului mediu brut pe economie utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate pensie- salariu gaby56 gaby56 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa ma angajej in calitate de consilier juridic pe baza de contract determinat sau nedeterminat la Politia locala, ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie salariu la bugetari amliliana amliliana daca sunt pensionata pentru limita de varsta si lucrez in domeniul bugetar, imi pot continua activitatea (pensia + salariul nu depasesc venitul mediu pe ... (vezi toată discuția)
Cumul salariu + pensie narcisa_salbatica narcisa_salbatica As vrea sa aflu daca mai sunt in vigoare prevederile legale care interziceau cumulul pensiei cu salariul, in mediul bugetar (cultura)... Concret, ma ... (vezi toată discuția)