avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... biserica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

biserica

Buna! Problema mea sta in felul urmator: Exista in vecinatatea mea o casa cumparata de curand de o parohie, ce are acces, dar mult mai usor ar fi daca as da eu drept de servitute peste terenul meu, ceea ce nu vreau pentru ca vor sa construiasca o biserica acolo...Pentru a obtine acel acces, primesc amenintari ca vor aduce tigani in casa "parohiala", casa care e la 2m de casa mea. Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc!
:O Slujitotii Domnului profereaza amenintari? De ce oare nu ma mir? Va sfatuiesc sa nu le dati acces daca nu doriti acest lucru, iar in ceea ce priveste amenintarile va recomand sa le inregistrati sau sa aveti pe langa dumneavoastra martori atunci cand vi le adreseaza spre a face o eventuala plangere si astfel sa ii potoliti.
"Slujitorii Domnului"? Ai carui domn?:confused: Din pacate se poarta !Sfatul colegului este foarte clar si consistent.Le dati dreptul daca vreti si daca merita afacerea, daca nu,nu.Amenintarile?Astea sunt pentru cei din comuna primitiva, dar daca chiar se intampla ceva, faceti o plangere la politie.Este indicat sa le-o faceti preventiv:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie pe fata ublanoi ublanoi Am cumparat acum 10 ani un loc de veci ( 2 morminte, adica 2,5mx2,4m=6 mp ) in curtea bisericii din satul unde sotia mea mosteneste o casa si terenul aferent ... (vezi toată discuția)
Preotii incotro? mariaburete mariaburete Ce ne facenm cu preotii care din ce in ce maresc taxele (bisericesti).De curand tatal meu a decedat (1 luna),si preotul din sat fara nici o jene ne cere atatia ... (vezi toată discuția)
Constructie biserica fara acordul vecinilor iana_iana iana_iana Buna ziua! Exact langa casa bunicii mele se construieste o biserica, dar nu i-a cerut nimeni acordul. Au daramat deja cladirea existenta, care era o casa ... (vezi toată discuția)