avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Leg.138/1999 - spor de dispozitiv
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Leg.138/1999 - spor de dispozitiv

Printr-o sentinta civila din 2008 am primit dreptul ca incepind din 2005 sa beneficiez de indemnizatia de dispozitiv ” in raport de perioada efectiv lucrata de fiecare reclamant in functia publica si in continuare, sume actualizate cu rata inflatiei de la data nasterii dreptului material si pana la data platii efective ” Din 2010 nu mai primesc aceasta indemizatie. Este normal ? Este vre-un act normativ care sa sisteze acest drept ? Cei din primarie invoca o adresa din partea Ag. Jud. pt. Prestatii Sociale.

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale – contencios administrativ-jurisprudenta-. rodica_post rodica_post Tip: Sentinţă civilă Nr./Dată: 776 (04.04.2008) Autor: Tribunalul Tulcea Domenii asociate: contrarietate (contradictorialitate) de hotărâri Pe rol ... (vezi toată discuția)
Executare silita angajator rosu gheorghe rosu gheorghe In noiembrie 2009 am dat in judecata angajatorul si am cerut in instanta sa mi se recalculeze toate drepturile salariale pe ultimii trei ani (incepand cu nov. ... (vezi toată discuția)
Calcul inflatie pentru sume castigate in instanta adi10pop adi10pop Buna ziua! Calculul inflatiei pentru sume castigate prin hotarari judecatoresti definitive se face de la data cand trebuia incasata suma respectiva (2008) sau ... (vezi toată discuția)