Buna ziua.
Mi-a fost ridicata masina in sectorul 6, potivul nu am lasat un metru pe trotuar pentru pietoni. Am fost si am luat masina dar nuam primit nici o ameda decat factura de ridicare si o dispozitie de ridicare. Am fost la politia locala sector 6 sa imi iau amenda sa o pot contesta si am primit urmatorul raspuns:'' Nu a fost emisa inca nici o amenda sa astept acasa amenda ca au la dispozitie 6 luni sa o trimita si daca nu vine inseamna ca fapta s-a prescris''. Este adevarat ca trebuie sa astept 6 luni dupa amenda ? Cum ar trebui sa procedez sa contest aceasta ''amenda" mentionez ca au trecut 15 zile de can mi-a fost ridicata masina.
Multumesc anticipat.
Da,organul constatator are dreptul sa comunice PV in termen de 6 luni
In termen de 15 zile de la comunicare daca apreciati ca detineti probe temeinice,puteti formula plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Ridicare masina
axl24
Buna ziua, acum, circa 2 saptamani mi-a fost ridicata masina pentru parcare neregulamentara(langa trecrea de pietoni). Situatia este urmatoarea: pe sensul opus ... (vezi toată discuția)