avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Masina ridicata Sector 6
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Masina ridicata Sector 6

Buna ziua.
Mi-a fost ridicata masina in sectorul 6, potivul nu am lasat un metru pe trotuar pentru pietoni. Am fost si am luat masina dar nuam primit nici o ameda decat factura de ridicare si o dispozitie de ridicare. Am fost la politia locala sector 6 sa imi iau amenda sa o pot contesta si am primit urmatorul raspuns:'' Nu a fost emisa inca nici o amenda sa astept acasa amenda ca au la dispozitie 6 luni sa o trimita si daca nu vine inseamna ca fapta s-a prescris''. Este adevarat ca trebuie sa astept 6 luni dupa amenda ? Cum ar trebui sa procedez sa contest aceasta ''amenda" mentionez ca au trecut 15 zile de can mi-a fost ridicata masina.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:51, 9 Octombrie 2012
Da,organul constatator are dreptul sa comunice PV in termen de 6 luni
In termen de 15 zile de la comunicare daca apreciati ca detineti probe temeinice,puteti formula plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare auto politia comunitara teach teach Buna ziua! Pe data de 26.08.2010, mi s-a ridicat autoturismul printr-o dispozitie de ridicare emisa de catre Politia Comunitara sector 6. Motivul fiind acela ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina axl24 axl24 Buna ziua, acum, circa 2 saptamani mi-a fost ridicata masina pentru parcare neregulamentara(langa trecrea de pietoni). Situatia este urmatoarea: pe sensul opus ... (vezi toată discuția)
Ridicari auto abuzive de pe trotuar ContSters249297 ContSters249297 Ieri 17.04.2012 mi a fost ridicata masina din strada Targu Neamt, pe motiv ca nu am asigurat un spatiu de cel putin 1 m pe trotuar. Mentionez ca nu exista ... (vezi toată discuția)