avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pt ce pensie as putea opta .
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pt ce pensie as putea opta .

Gen masculin ,Varsta 45 ani si 10 luni ,cu vechime in munca 27ani si 10 luni ,cu handicap de vedere accentuat (gr 2 ),existent din copilarie .Va rog sa-mi spuneti cand si in ce conditi as putea sa ma pensionez (pt ce pensie as putea opta in acest moment ).
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 09:03, 10 Octombrie 2012
Aveti o singura varianta,pensia de invaliditate.Pensionarea pt. limita de varsta in ianuarie 2032,sau aticipata partiala in ianuarie 2027 daca indepliniti conditia de stagiu complet de cotizare de 35 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie cu handicap accentuat Florina Flori Florina Flori Buna ziua,am varsta de 52 de ani și am handicap din 2005,din 2014 am certificat de handicap accentuat,am cotizat la stat 30 de ani,credeti ca as putea ieși ... (vezi toată discuția)
Am 25 de ani de munca, pot sa ies la pensie? iosif.kramar iosif.kramar Am 25 de ani de munca ca PR, Pot iesi la pensie anticipat? Indiferent daca voi pierde la pensie. Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)