avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am 25 de ani de munca, pot sa ies la pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am 25 de ani de munca, pot sa ies la pensie?

Am 25 de ani de munca ca PR, Pot iesi la pensie anticipat? Indiferent daca voi pierde la pensie.
Multumesc frumos.
Trebuie sa ne dati mai multe date:
Gen
Luna si anul nasterii
perioade asimilate (stagiu militar, facultate)
lucru in grupe de munca
Multumesc frumos. Am 45 de ani. Am facultate si mastar. M-am angajat la 19 ani. Nu am facut armata, am reusit sa ma "fofilez"la momentul respectiv. Factultatea am facut-o mai tarziu. In jur de 30 de ani. Mi-au spus cei de la somaj ca am 25 de an de munca fara o luna. Acum am terminat si somajul.

am uitat. sunt nascut in 67, luna septembrie.
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Pentru a iesi la pensie anticipat va trebuie un stagiu de cotizare de minim 43 de ani , iar pentru pensionarea anticipata partiala va trebuie un stagiu de cotizare de minim 35 de ani.
Nu indepliniti conditiile nici pentru pensionare anticipata si nici pentru pensionare anticipata partiala.

Va puteti pensiona la limita de varsta in septembrie 2032 si va puteti pensiona anticipat incepand cu septembrie 2027

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita de varsta pentru pensionare anticipata rusualexandra rusualexandra Am o prietena care ar vrea sa stie daca se poate pensiona anticipat. Are 46 ani si lucreaza din 05.08.1985 fara intrerupere (30 ani). (vezi toată discuția)
Bună seara!mă numesc petre mă interesează să aflu la ce ... Puiu12 Puiu12 Bună seara!Mă numesc Petre mă interesează să aflu la ce vârstă pot sa ies la pensie anticipat nepenalizat ?Data nașterii 02 09 1967!!Mulțumesc!! (vezi toată discuția)