avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bransament gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bransament gaze

Buna ziua! La noi in cartier au loc lucrari de inlocuire a tevilor si instalatiilor de gaze vechi,cu unele noi.Deasemenea vor sa faca si modificari. Intrebarea mea pentru dumneavoastra este,si m-ar ajuta foarte mult daca mi-ati raspunde la obiect,pot ei sa instaleze pe peretele exterior al apartamentului meu o instalatie (regulator,contor,etc)de-a lor fara acordul meu ?

Multumesc anticipat !

Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:31, 9 Octombrie 2012
NU, dacă peretele EXTERIOR al apartamentul dvs. nu face parte din proprietatea comună a blocului, poate aveți un apartament la casă ?!
Apartamentul este la parterul blocului iar peretele nu este comun cu nici un apartament sau cu casa scarii,este peretele exterior al dormitorului nostru.
Peretele exterior al apartamentului dumneavoastra nu este numai al dumneavoastra. Este al intregului bloc. Este o parte din proprietatea comuna a blocului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contor gaze montat pe peretele exterior al apartamentului Laur_ant Laur_ant Buna ziua, Am o nelamurire despre montarea contoarelor de gaze pe peretele exterior al unui apartament proprietate personala. Apartamentul pe care sunt ... (vezi toată discuția)
Teava gaz pe peretele apartamentului meu margot80 margot80 Buna ziua! Locuiesc intr-o curte comuna, in prima cladire, la parter. Bransamentul la gaz a fost facut in 1991 pentru cladirea A (in care locuiesc la parter) ... (vezi toată discuția)
Scara (treptele) din dreptul vecinului, proprietatea sa? leteadoina leteadoina Buna ziua, Zilele trecute a venit o echipa sa ma branseze la gaze. S-a constatat ca nu se poate intra cu teava in dreptul etajului meu, partea inferioara, ci ... (vezi toată discuția)