avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezmembrare duplex
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezmembrare duplex

Buna seara, am o problema urgenta si as avea nevoie de un sfat.
Am cumparat cu un prieten un teren de 320 mp in acte jumatate/ jumatate. Pentru ca terenul are o deschidere de doar 15 m va trebui sa construim o casa cuplata deja am depus documentatia pentru certificatul de urbanism.El are bani sa termine partea la gata, eu nu , asa ca dupa ce o voi face la rosu vreau sa fac un credit cu ipoteca pe aceasta casa.Stiu ca pentru acest lucru imi trebuie sa am terenul dezmembrat si procesul verbal de receptie al casei printre multe altele.
Acum vine intrebarea: cum as punea sa fac proiectul astfel incat sa pot face fara probleme dezmembrarea dupa terminarea casei?

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Dezmembrare constr( c1+c2) + teren in ilfov marius.anton marius.anton Am un teren 500 mp in ilfov( jumate jumate cu fratele meu). am construit si o casa tip duplex pe care am luat autorizatie de constructie ca \" locuinta cuplata ... (vezi toată discuția)
Nerespectare proiect constructie Anca_22 Anca_22 In anul 2008 am construit o casa. Proiectul nu a fost respectat intocmai, in sensul ca acoperisul arata altfel, pe casa nu am pus tigla, cum scrie in proiect ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie noua Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Am construit in 2011 o casa , cu Autorizatie de constructie , proiect si toate actele in regula . Am, colaborat cu Inspectoratul ... (vezi toată discuția)