avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... retragere de fonduri de catre banca din cardul de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

retragere de fonduri de catre banca din cardul de salariu

Buna ziua , am doua carduri la o anumita banca ,unul de credit si unul de debit(salariu) .De cateva luni am avut ceva probleme financiare si am intarziat cu cateva zile la depunerea rulajului minim pe cardul de credit si drept urmare banca a retras dobanda aferenta cardului de credit din cardul de salariu.In urma cu cateva luni a transferat intreaga suma de pe cardul de salariu pe cardul de credit.

Este legal sa faca asa ceva si fara sa anunte ?

Alte discuții în legătură

Banca mi-a acordat un credit pe care nu l-am solicitat razvanul razvanul Buna ziua, Acum ceva timp am inchiriat o masina in Germania. Este vorba de un Volkswagen Touareg, 2016. Am platit cu cardul. Mentionez ca respectivul card ... (vezi toată discuția)
Card de credit Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am un card de credit care a fost declarat scadent anticipat desi eu faceam plati. Am intarziart cu o rata datorita unui deces dar luna urmatoare am ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca celentano09 celentano09 Buna ziua,am o problema si as dori un sfat,o lamurire privind problema mea. Am un card de credit de 3000 Ron pe care trebuie sa fac rulajul lunar de 300 ... (vezi toată discuția)