avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere sub influenta alcoolului

Am condus sub influenta bauturilor alcoolice iar la testarea cu etilotest-ul am avut 0,65 iar in sange mi-a iesit 1.3 la prima proba si 1.4 la a doua. Am facut recalcularea la INML si acum astept rezultatul. Mai am vreo sansa cat de mica sa primesc amenda administrativa, avand in vedere ca este prima abatere ? Si daca nu in cat timp imi voi putea primi permisul inapoi ? :(
Cel mai recent răspuns: axelcnva , utilizator 11:29, 11 Octombrie 2012
daca nu primiti amenda administrativa (sanse mici avind in vedere valoarea de 1,4) atunci veti fi condamnat penal o pedeapsa cu inchisoarea, probabil se va suspenda executarea pedepsei dar permisul va fi anulat.
puteti obtine un nou permis auto dupa implinirea unei perioade de 1 an de zile de la raminerea definitiva a sentintei de condamnare.
O sa trebuiasca sa fac din nou scoala de sofer, sa dau sala si traseu , la fel ca prima oara?
Nu mai trebuie să faceţi şcoala de şoferi din nou.
Ok. Am inteles ca o sa dau doar sala si nu o sa mai dau traseu, este adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus sub influenta alcoolului Marrius19 Marrius19 Buna..ca toata lumea de aici am intrat si eu intr-o mare belea , pe 25 octombrie 2010 am fost depistat baut la volan, ideea este ca sunt la prima abatere de ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie de 1.2. cocly cocly buna ziua in luna februarie am fost oprit de politie cu o alcolemie de 0,45 in aierul expirat am fost la spital si mi s-au recoltat probele de sange ....la ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - permis de conducere eu66us eu66us Buna seara , ma numesc C.... si am o problema : Am fost prins la volan baut , etilotestul a aratat 0.71 alcoolemie. M-i sa recoltat probe de sange , doua la ... (vezi toată discuția)