avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce drepturi au sotii asupra proprietatilor?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce drepturi au sotii asupra proprietatilor?

Dupa casatoria legala bunurile se impart in mod egal intre soti? Chiar daca sotia nu a avut bunuri inainte de casatorie. De exemplu sotul are o casa inainte de casatorie, ce drepturi are sotia asupra acestei case dupa casatorie?
Cel mai recent răspuns: Panoiu , utilizator 15:47, 12 Octombrie 2012
Mea culpa, am citit in dunga! Aveti dreptate!

Pace...
Pax sit :)! Deşi, cum ziceam şi mai sus, nici nu prea mi se pare că ar fi fost vorba de vreun război...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta familiei si cartea funciara GabituD GabituD Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune. Ce semnificatie are faptul ca locuinta este sau nu inscrisa in Cartea Funciara ca fiind ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament dobandit inaintea casatoriei AlinaStanciu80 AlinaStanciu80 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sotul vrea sa vanda apartamentul in care locuim impreuna cu cei 2 copii minori, impotriva vointei mele ... (vezi toată discuția)
Imobil obtinut inainte de casatorie tbia tbia Ce poate face unul dintre soti, care a cumparat o casa inainte de casatorie, pentru a trece si pe celalat sot pe extrasul de carte funciara? (vezi toată discuția)