avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Daca in urma controlului de la ITM trebuie sa majorez salariul pt luna anterioara desfacerii contractului de munca(desfacere care a fost transmisa in revisal), mai transmit in revisal modificarea salariului?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 10 Octombrie 2012
Odata facuta incetarea c.i.m., va trebui sa faceti anularea incetarii c.i.m. , apoi modiifcarea salariului si din nou incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

modificare / corectie revisal ??? sadaka sadaka va rog sa ma sfatuiti, este corect sa fac modificari in revisal daca gasesc in el nereguli in declararea activitati unui salariat. expl: am un salariat care ... (vezi toată discuția)
Corectie revisal ani123 ani123 daca am desfacut un cmi in data de 15.07.2013 dar nu am majorat salarul de incadrare mai pot corecta in revisal ? (vezi toată discuția)
Numarul de contract gresit in revisal niko79 niko79 Buna ziua! Am gresit nr contractului in revisal. Este corect daca apas butonul Contracte, apoi al 2 lea chenar Operatii contract, corectie si modific nr. ? ... (vezi toată discuția)