avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numarul de contract gresit in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numarul de contract gresit in Revisal

Buna ziua! Am gresit nr contractului in revisal. Este corect daca apas butonul Contracte, apoi al 2 lea chenar Operatii contract, corectie si modific nr. ? Este corect daca odata cu aceasta corectie fac si majorarile de salarii de la 01.01.2014 si le transmit pe toate odata sau e mai bine separat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:07, 27 August 2015
1. Corectia este o operatiune, iar modificarea este o alta operatiune.

2. Pentru inscrierea gresita in REVISAL a unor date se foloseste corectia

3. Pentru modiifcari aduse la c.i.m. se foloseste modificarea.

4. Dupa ce operati corectia , faceti modificarea si apoi le transmiteti pe amandoua .
am si eu urmatoarea problema. Am un angajat caruia I-am gresit nr de cim in revisal, adica in loc de 540 cat trebuia, I-am trecut 541. Revisalul l-am transmis, intre timp salariatul a si plecat. Eu abia acum am vazut, cand a trebuit sa fac o noua angajare, ca am sarit un nr de contract si am dat acelasi nr 541 angajatului nou. Cum pot eu corecta la nr de cim un contract care este incetat? Multumesc.
Singura posibilitate ar fi :
- anularea incetarii c.i.m.
- corectia numarului c.i.m.
- operarea din nou a incetarii c.i.m.
freeelis a scris:

Singura posibilitate ar fi :
- anularea incetarii c.i.m.
- corectia numarului c.i.m.
- operarea din nou a incetarii c.i.m.

Sincera sa fiu la asta m-am gandit si eu, dar daca anulez incetarea si dupa corectie operez din nou incetarea cu data de atunci, nu imi ia cu zile intarziere data incetarii?
Orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea.

Chiar daca este asa cum spuneti dvs ., se va observa ca ati facut o corectie pentru ceva anterior datei de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea aceluiasi salariat dupa incetare cu acordul partilor bvr bvr Buna ziua! Doresc sa va prezint o situatie ma rar intalnita, dar si sa va cer un sfat. Unul din salariatii firmei a depus ieri, 05.06.2014 cerere de ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare ccc1, in loc de prelungire suspendare pentru cc2 gabrieladina gabrieladina Va aduc in atentie urmatoarea situatie: Cu 20 zile inainte de finalizarea CCC1, angajata societatii naste cel de al 2-lea copil. Ulterior am aflat ca trebuia ... (vezi toată discuția)
Revisal - cum anulez o incetare de cim dana13 dana13 Am transmis o incetare de cim a unui angajat cu data de 19.02.2017, care avea salariul 1250. [b]Cum pot sa anulez incetarea cim-ului?[/b] Apoi modific ... (vezi toată discuția)