avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... rezultat alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

rezultat alcoolemie

Salut. am primit rezultatul recalcularii alcoolemiei care are o valoare intre 0.80-1.15 . lucru care a surprins avand in vedere ca ma asteptam sa vina o valoare fixa. acum eu unde ma incadrez cu o astfel de marja de eroare,la contraventie sau la infractiune? daca procurorul de caz decide sa ma trimeata in tribunal,am sanse sa scap de acolo doar cu amenda? multumesc.
Cel mai recent răspuns: vlad_tamysu , utilizator 13:32, 12 Octombrie 2012
pai de la 0.8 nu e infractiune ?
eu zic ca da.
functie de antecedentele penale si cele personale, de conduita dvs pe timpul cercetarii si urmaririi penale puteti scapa si cu amenda .
parerea mea.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2012
doberv, utilizator
sa fiu si mai preciz,in rezultatul recalcularii scrie asa....valoarea alcoolemiei in momentul testarii se situeaza intre 0.80-1.15. iar la codul rutier scrie ``ce depaseste 0.80`` iar in cazu asta minima mea se incadreaza la contraventie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan darac darac am fost depistat in trafic in influenta alcolului. pe alcoltest am avut0.50. am fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange, unde mi sau luat doua ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului. dosar penal sau nu? bobysb bobysb Buna ziua,ma adresez si eu acestui forum ptr ca nu sunt la curent cu faptele de acest gen. Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, consecinte alexcris alexcris am fost oprit de politie si am fost depistat cu o concentratie de alcool de 0,47% in aerul expirat si am fost dus la INML pentru probe biologice. Inrebarea mea ... (vezi toată discuția)