avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Am platit taxa auto (aprox 1000 e) in octombrie 2008 in Bucuresti pentru o masina adusa din EU . Masina am vandut-o recent, am brief-ul si actele cu care am adus-o dar nu am certificatul si cartea masinii in original. Deasemenea nu am dovada platii taxei de prima inmatriculare. Pot solicita in acest caz recuperarea taxei. Va multumesc, Claudiu
Cel mai recent răspuns: gigimuncitorul , utilizator 05:18, 11 Octombrie 2012
va pot recupera eu taxa , daca sunteti interesat va rog sa lasati un mesaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare dingofl dingofl as dori sa stiu ce sanse am sa-mi recuperez taxa de poluare platita in oct 2008 am facut o cerere in acest sens catre finante si astept raspuns. daca va fi ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta taxa auto visy199 visy199 Se poate recupera diferenta pentru un autovehicul inmatriculat dupa 2008 daca a fost vandut?Daca pot prezenta documentele originale ar trebui sa mi se poata ... (vezi toată discuția)