avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... comunicare incheiere de carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

comunicare incheiere de carte funciara

daca nu mi s-a comunicat o Incheiere de Carte Funciara , dar am aflat intamplator de aceasta si am solicitat chiar si o copie dupa aceea Incheiere , care e termenul in care pot depune cerere de reexaminare la OCPI ?
Trebuie sa solicit comunicarea Incheierii iar termenul de 15 zile sa curga numai din momentul in care mi s-a comunicat Incheierea respectiva?
Cel mai recent răspuns: Amalia Dana Girbo , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 20:38, 15 Octombrie 2012
Nu ati precizat concret care este solutia dispusa de OCPI la cererea adresata de dvs
Pentru solutionare va revine dreptul sa solicitati registratorului sef al OCPI sa va fie comunicata incheierea
Daca solutia OCPI este incheiere de respingere a cererii formulate de dvs in cadrul aceleiasi cereri puteti depune eventuale documente in intervalul de 15 zile
Daca OCPI isi intemeiaza incheierea de respingere a cererii prin alte dispozitii in vigoare,va revine dreptul sa formulati actiune in instanta
Atentie !In temeiul deciziei RIL nr 72/15.10.2007,pronuntat de procurorul general al parchetului de pe langa ICCJ,OCPI nu are calitate procesuala pasiva
cererea catre OCPI a fost formulata de catre celalalt coproprietar si i s-a admis.Incheierea de admitere i s-a comunicat doar lui .Mie in calitate de coproprietar sau parte interesata nu mi-a fost comunicata nici pana astazi.
Eu zic sa consultati dosarul in care a fost solutionata acea incheiere si sa vedeti acolo ce s-a intamplat. Daca dvs. sunteti coproprietar ( si apareti si in cartea funciara) ar fi fost necesara si semnatura dumneavoastra pentru orice modificare in C.F.
am studiat dosarul si chiar asta e problema ca totul s-a facut pe ascuns si fara ca eu sa fiu instiintat.nu mi-a fost trimisa nici comunicarea incheierii.Ma intereseaza daca mai pot depune la OCPI cerere de reexaminare in conditiile in care au trecut mai mult de 15 zile de cand am studiat dosarul , dar fara sa-mi fie comunicata Incheierea
Dvs ati semnat vreo cerere/anexa ? Daca nu ati semnat si la dosar exista semnatura dvs faceti o plangere penala. Legat de problema cu incheierea va trebui sa va adresati instantei.

Alte discuții în legătură

Plangere cf ContSters88252 ContSters88252 la art.50 din legea 7/1996 la : \\"(21) Împotriva încheierii registratorului-şef emise potrivit alin. (2) cei interesaţi sau notarul public pot formula ... (vezi toată discuția)
Pot face o sesizare (reclamatie) ocpi-lui? iuliy iuliy am un teren la care nu am cadastru. vecinul a facut cadastru pe terenul meu.(sa abatut de la locul lui cu 23.65 m). am depus actele pt cadastru stiind ca va ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastru iuliy iuliy buna ziua. revin iar cu aceasi problema pt ca am intrat in impas. am un teren (fara plan parcelar de la primarie) si vecinul din stanga a facut cadastru pe ... (vezi toată discuția)