avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... comunicare incheiere de carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

comunicare incheiere de carte funciara

daca nu mi s-a comunicat o Incheiere de Carte Funciara , dar am aflat intamplator de aceasta si am solicitat chiar si o copie dupa aceea Incheiere , care e termenul in care pot depune cerere de reexaminare la OCPI ?
Trebuie sa solicit comunicarea Incheierii iar termenul de 15 zile sa curga numai din momentul in care mi s-a comunicat Incheierea respectiva?
Cel mai recent răspuns: Amalia Dana Girbo , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 20:38, 15 Octombrie 2012
Stiti ce nu inteleg eu.. daca sunteti coproprietar si nu ati semnat nimic cadastru in mod normal trebuia sa dea respingere documentatiei pentru motivul lipsei semnaturii coproprietarului.

Termenul de 15 zile se considera de la momentul comunicarii. Solicitati incheierea si depuneti reexaminare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere cf ContSters88252 ContSters88252 la art.50 din legea 7/1996 la : \\"(21) Împotriva încheierii registratorului-şef emise potrivit alin. (2) cei interesaţi sau notarul public pot formula ... (vezi toată discuția)
Pot face o sesizare (reclamatie) ocpi-lui? iuliy iuliy am un teren la care nu am cadastru. vecinul a facut cadastru pe terenul meu.(sa abatut de la locul lui cu 23.65 m). am depus actele pt cadastru stiind ca va ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastru iuliy iuliy buna ziua. revin iar cu aceasi problema pt ca am intrat in impas. am un teren (fara plan parcelar de la primarie) si vecinul din stanga a facut cadastru pe ... (vezi toată discuția)