avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... daune auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

daune auto

Buna ziua. Am avut de curind o experienta neplacuta cu masina personala.Masina se afla in parcarea de la bloc, dimineata pe la ora 9 am oprit masina dupa ce am ajuns in parcare,iar a doua zi dimineata la ora 5 am fost alertata de vecini ca masina mea a luat foc.Au venit pompierii,politia,s-a stins incendiul.Pompierii au constatat ca posibil scurt circuit la instalatia electrica.Masina esde pe benzina,in luna 09 2012 am inmatriculato verificarea tehnica si RAR in 05 2012.Masina a fost avariata in proportie de 90-100 la suta.Va rog sa-mi spuneti daca asigurarea obligatorie auto ma va despagubi in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: ContSters267959 , utilizator 13:08, 15 Octombrie 2012
Numai in caz ca aveati si CASCO.
AM O PROBLEMA SI AS DORI AJUTOR;FRATELE MEU A FOST OMORIT IN ACCIDENT PE AUTOSTRADA IN ITALIA(GENEVA) DE CATRE UN ITALIAN,AM FOST CONTACTATI IN PRIMA ZI DE CATRE O FIRMA DE AVOCATURA DIN ITALIA CARE NE-A PRELUAT CAZUL.DE UN AN JUMATE NE TOT AMETESC LA TEL NU STIM NIMIC CONCRET SI IN CE FAZA E CAZUL LA INCEPUT AU SPUS CA SIGURAREA VA FI MARE ACUM CITEVA ZILE AU SPUS CA SE VA DA UN MIC ACONT SI DUPA CE PRIMIM BANI PUTEM SA FACEM IAR RECURS IN ITALIA.SE POATE FACE ASA CEVA?AM IMPRESIA CA NE CAM PROSTESC DE CAP,NEAU CERUT SI IMPUTERNICIRE PT BANI CA APOI NE PUN EI IN CONT,BINENTELES CA NU AM DAT ASA CEVA.CUM PUTEM AFLA CE SE INTIMPLA NICI NU STIM DE UNDE SA INCEPEM SA AFLAM ADEVARU DESPRE CAZ,CE STIM E DOAR CE NE SUNA SI NE SPUNE EI.VA ROG SPUNETI CUM SA NE INTERESAM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal dat incheiat de politia locala si nesemnat de mine din mai multe motive eugen_severin eugen_severin buna ziua tuturor.am si eu o problema pt. care as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra daca se poate cit mai explicit.intr-o dimineata pe la ora 10 sunt ... (vezi toată discuția)
Iesirea din spatele blocului blocata de presedintele asoc. de locatari skleps skleps Presedintele de care vb eu pur si simplu inchide iesirea din spatele blocului seara(22:00) si o deschide dimineata(06:00),o si pazeste ca nu cumva sa iasa ... (vezi toată discuția)
Facilitati persoane cu handicap Fundatia Bucurie Fundatia Bucurie Buna ziua , as dori sa stiu raspunsul corect ( legal )la urmatoarea situatie : Marti la ora 8,30 intru cu autoturismul fiicei mele , posesoare de card ... (vezi toată discuția)