avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Facturare cursuri CNFPA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Facturare cursuri CNFPA

Buna ziua,

Firma are incheiat un contract in baza caruia a organizat cursuri de formare profesionala. Firma este platitoare de TVA si are autorizare CNFPA pentru anumite cursuri de formare profesionala. La emiterea facturii cursurile nu au fost facturate cu TVA in baza articolului 141 din CF.

Intrebarea mea este cum trebuie sa procedez cu decontul de TVA? La ce rand incadrez aceste venituri? Trebuie aplicata pro-rata de TVA?
Cel mai recent răspuns: LIDEEAoffice , utilizator 15:18, 11 Octombrie 2012
Pana acum pro rata de deducere aplicata a fost 100%. Trebuie sa calculez doar la finele anului pro rata? Prorata calculata in decembrie 2012 va fi prorata provizorie pentru 2013?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare cursuri de formare profesionala anansc83 anansc83 Buna ziua, Furnizorul de formare profesionala \"A\" din RO are cod CAEN 8559 neplatitor de TVA, fiind autorizat de CNFPA, iar beneficiarul cursurilor este ... (vezi toată discuția)
Nu am comunicat prorata ContSters167247 ContSters167247 :O Am operatiuni ( in anul 2010) cu drept de deducere 20.000 si fara drept de deducere 1500. Prorata (20.000-1500) / 20.000=92.50% Cum si unde fac ... (vezi toată discuția)
Scutire tva de plata Ionut Gogosaru Ionut Gogosaru Buna, Am o firma platitoare de TVA, prin depasirea plafonului. Cu toate aceastea firma este scutita de plata TVA-ului, art. 141 alin. (1) lit. f) din Codul ... (vezi toată discuția)