avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PL-x nr. 59/2012
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PL-x nr. 59/2012

Buna ziua,

As dori sa stiu daca a fost publicata in MO legea care reglementeaza indemnizatia acordata mamelor pentru cresterea copilului. M-ar ajuta mult un link sa vad exact forma adoptata.
Urmeaza sa ma reintorc la munca inainte de cei doi ani (1 Noiembrie) si vreau sa stiu exact daca ma incadrez sa iau stimulentul de reinsertie de 500 ron pana la implinirea a varstei de doi ani a copilului, in cazul in care revin pe 1 noiembrie la munca.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:30, 11 Octombrie 2012
Inca nu s-a publicat nimic in M.O.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de reintoarcere la munca cami19762003 cami19762003 am si eu o intrebare. urmeaza sa nasc in martie si as dori dupa cele 126zile sa ma intorc la servici, o sa primesc prima de 500ron sau trebuie sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie rox-d rox-d Buna ziua. Copilul meu implineste 1 an pe 12.10.2012. Daca ma reintorc la munca pe 11.10.2012, pot beneficia de cei 500 ron (stimulent de insertie)? Multumesc. (vezi toată discuția)
Oug 111/2010 nicoletadinu nicoletadinu Buna ziua, Am nascut in noiembrie 2010.Din motive pur financiare sunt nevoita sa ma intorc la muca la terminarea celor 126 de zile (concediu medical). As dori ... (vezi toată discuția)