avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post - bucatar gradinita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post - bucatar gradinita

Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie o fisa post pentru bucatar gradinita particulara.
Va multumesc;
Cel mai recent răspuns: draganmariana , utilizator 12:02, 11 Octombrie 2012
Vedeti link-ul de mai jos, unde gasiti un model dorit de dvs:
[ link extern ]
Am primit si va multumesc foarte frumos, dar eu asi dori direct daca se poate pentru bucatar copii de

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post profesor engleza -gradinita draganmariana draganmariana Buna dimineata, va rog frumos sa-mi trimiteti un model de fisa post pentru prof.engleza prescolari. (vezi toată discuția)
Bucatar cantina din sistemul bugetar ContSters301050 ContSters301050 As dorii sa stiu cum arata si ce contine contractul colectiv de munca, fisa postului si efectivul de copii pt un bucatar la 8h. (vezi toată discuția)
Fisa postului inspector resurse umane ADI290 ADI290 Va rog sa-mi trimita cineva o fisa ptr.postul de inspector resurse umane.Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)