avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post profesor engleza -gradinita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post profesor engleza -gradinita

Buna dimineata, va rog frumos sa-mi trimiteti un model de fisa post pentru prof.engleza prescolari.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:24, 15 Martie 2013
Vedeti daca va ajuta aceste link-uri

[ link extern ]

[ link extern ]
Da , cat decat am spicuit dar asi dori daca se poate mai detaliat pt. prescolari engleza.
Va multumesc pentru raspuns.
Detaliat cam greu de gasit ... insa cu ajutorul acelor link-uri si al celui de ma jos se poate concepe o astfel de fisa
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post - bucatar gradinita draganmariana draganmariana Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie o fisa post pentru bucatar gradinita particulara. Va multumesc; (vezi toată discuția)
Fise de post niko79 niko79 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu cate un model de fisa postului pentru contabil-sef, vanzatoare si functionar administrativ? (vezi toată discuția)
Fisa post registrator medical upu ContSters301096 ContSters301096 buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un model de fisa a postului pentru registrator medical UPU, cat mai detaliata daca este posibil. multumesc frumos (vezi toată discuția)