Buna ziua,am si eu urmatoarea situatie pe care vreau sa mi-o lamuriti ,va rog:acum la sfarsitul lunii trebuie sa-mi fac dosarul pentru indemnizatia de cresterea copilului,eu am 85%din venit mai mare de 1200 ron si vreau sa ma intorc la serviciu dupa un an,dar as dori sa pot beneficia si de stimulentul de 500 roncum sa procedez:sa optez pe tru un ca sa iau si mai mult de 1200 ron sa ma intorc la 11 luni si pot sa beneficiez de 500 de ron pana implineste bebe 2 ani sau sa optez pentru 2 ani sa ma limitez la 1200 dar dupa un an cand ma intorc la serviciu sa am inca 500 ron la salariu?economic e mai avantajos in primul fel lamuriti-ma daca e si legal,va rog!multumesc!
1. Actuala legislatie spune ca daca optati pentru CCC pana la 1 an si reluati activitatea inainte de a implini copilul; 1 an veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana va implini copilul 2 ani.
2. In aceste zile se va publica in M.O. legea de modificare a legislatiei privitoare la CCC si atunci vom sti mai bine ce varianta sa alegeti.
Indemnizatie ccc
eu1983
Buna ziua ,
Va rog sa ma lamuriti daca urmatoarea afirmatie este reala, este spusa de un angajat al Serviciului Alocatii si Indemnizatii : daca optezi la ... (vezi toată discuția)