avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu este de acord cu cresa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu este de acord cu cresa

Buna ziua, sunt divortata din aprilie, si am un copil care in luna urmatore impineste doi ani, si este incredintata mie spre crestere. Cand impineste copilul doi ani, trebuie sa merg inapoi la munca si vreau sa inscriu copilul la cresa, dar fostul sot a zis ca nu da acordul lui. Mentionez ca si el lucreaza, el nu poate sa ramana acasa cu copilul, numai mama lui, dar eu nu vreau ca ea sa aiba grija de copil.
Ce pot sa fac in acest caz? Nu pot sa inscriu la cresa fara acordul ? Nici in cresa particulara?
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 10:55, 15 Octombrie 2012
Aveti dreptate cu bunicii, dar sa stiti ca si lor le e tare drag sa stea cu nepotii. Cele mai dulci amintiri ale copilariei mele sunt cu bunicii. Am intrebat-o pe doamna care a fost motivul dezacordului?
Am depus o cere pentru modificarea programului de vizita, deoarece nu-l face bine programul stabilit pentru copil (Fiecare marti, joi, si sambata de la ora 9 pana la ora 20), si am zis lui sa dea acord la fiecare vineri pana sambata, deoarece daca copilul va merge in cresa, gradinita, etc nu e un program potrivit, si a zis ca el nu da acordul lui sa-l inscriu in cresa. In cresa de stat cere adeverinta de venit de la ambii parinti, si daca el nu e de acord, atunci nici adeverinta nu da.
Probabil ca se imbolnaveste mai rar la cresa, dar si vara era bolnava vreo 3 ori, deoarece era cald, si la ei toata ziua era afara in bazin, si dupa aia duceau inauntru in casa unde era pornit aerul conditionat.
Si inca de aceea nu vreau sa fie toata ziua acolo, ca au doi caini german ciobanesc inauntru in casa. Dar nici mama lui nu a zis ca o sa aiba grija de copil, numai el crede asta, deoarece si ea are lucru, e administrator in proprie afacere.
In conditiile in care hotararea de divort este definitiva si irevocabila iar in urma acesteia minorul v-a fost incredintat dvs, cresa nu are de ce sa ceara veniturile ambilor parinti.Sunteti un parinte singur, duceti strict adeverinta de la jobul dvs.Dvs sunteti un caz fericit totusi, ati pastrat o relatie cu tatal copilului, sunt "n" situatii in carea fostii soti nu mai stiu unul de altu, ca urmare cresa se multumeste cu veniturile parintelui care are custodia copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. sunt mamă unui băiețel de 3 anișori. am divorțat ... Babes Monica Elena Babes Monica Elena Bună seara. Sunt mamă unui băiețel de 3 anișori. Am divorțat și cel mic a rămas la mine. Sa hotărât și programul de vizită primul și al treilea ... (vezi toată discuția)
Ce as putea face?? ingerasu_nimanui ingerasu_nimanui buna ziua...as avea si eu o mare rugamine daca imi ma puteti ajuta cu vre-un sfat sau ceva sa stiu ce as putea face...sunt casatorita de 3 ani jumate si avem ... (vezi toată discuția)
Program vizita zitus zitus as mai avea nevoie de putin ajutor:) :D am divortat, custodia copiilor am primit o, tatal copiilor nu se intereseaza de ei deloc, dar parintii lui, tot ... (vezi toată discuția)