Buna ziua,astazi am fost sa depun cererea de restituire a taxei pentru poluare la DGFP Maramures (platita in iulie 2012) conform O.U 1/2012 ,insa functionarii de acolo mi-au spus ca inca nu este in vigoare.Am consultat Monitorul Oficial nr.79 din 2012 si am observat ca este in vigoare.Am facut vreo greseala sau nu sunt ei bine informati?
OUG 1/2012 - suspendă aplicarea dispoziţiilor art. 2 lit. i), art. 4 alin. (2) şi a celor privind prima transcriere a dreptului de proprietate ale art. 5 alin. (1), până la data de 1 ian. 2013
Articolele fac parte din Legea nr.9/2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule
Staruiti in cererea adresata catre GGFP si precizati ca prevederile OUG nr 1/2012 sunt in vigoare si opereaza de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei
Ordonanta de Urgenta nr. 1/2012 pentru suspendarea aplicarii unor dispozitii ale Legii nr. 9/2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, precum si pentru restituirea taxei achitate in conformitate cu prevederile art. 4 alin. (2) din lege a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei,Partea I, Nr. 79, din 31 ianuarie 2012.,
Timbru mediu
andreichirutza
Buna ziua.
Sunt in posesia unui autovehicul pentru care instanta de judecata a dispus inmatricularea fara plata a taxei de inmatriculare.
Fac mentiunea ca ... (vezi toată discuția)