avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Denuntare partiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Denuntare partiala

Buna ziua,

As dori sa ma lamuresc cu privire la posibilitatea de denuntare partiala a unui contract.
Situatia este urmatoarea:
- un contract incheiat in mediul electronic, avand dreptul la o perioada de de denuntare unilaterala de 14 zile.
- acest contract contine mai multe bunuri si servicii achizitionate, care insa sunt independente unul de celalalt.

Intrebarea mea este: pot denunta partial acest contract (adica sa renunt la achizitionarea doar a unor bunuri/servicii) sau este obligatorie denuntarea totala ?
Nu este specificat nicaieri ca denuntarea se poate face doar total.

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2012
nitescucip, utilizator
In opinia mea se poate, Dar de ce nu ii intrebati pe cei cu care ati incheiat contractul daca accepta denuntarea partiala?
Buna ziua,

Va multumesc pt raspuns.
Legat de furnizor, as evita sa-l intreb pana in momentul in care sunt sigur.

O zi buna
Nu credeti ca mai curand va lamuriti cu el decat cu noi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxă reziliere contract servicii fixe _gds_ _gds_ Bună ziua, Doresc rezilierea unui contract de servicii fixe(fiind sub perioadă contractuală), am trimis o cerere pe e-mail furnizorului de servicii fixe, ... (vezi toată discuția)
Taxe transport si penalitati in cazul denuntarii unilaterale danieljianu danieljianu Am cumparat niste produse de la un magazin online si am decis ulterior sa returnez produsele, pe baza O.G. 130/2000. Insa am o nelamurire: In articolul ... (vezi toată discuția)
Clauza la capitolul modificarea/rezilierea contractului soazig soazig Cum se interpreteaza acest articol din contractul propus de catre AC? \\"Achizitorul poate să renunţe definitiv la achiziţia de cantităţi parţiale de ... (vezi toată discuția)