avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Traduceri Deschidere cont bancar traducãtor autorizat/profesie ...
Discuție deschisă în Traduceri

Deschidere cont bancar traducãtor autorizat/profesie liberala

Buna ziua,

Pentru a deschide PFA pentru traduceri (7430) trebuie sa merg la Registrul Comertului pentru Codul Unic de Inregistrare?
Intreb asta pentru ca la banca (atunci cand am vrut sa mi deschid cont pentru PFA) mi s-a spus ca le trebuie un cod care incepe cu "J".
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 18:26, 27 Martie 2013
Cu J sunt SRL_urile, SA-urile, PFA-urile sunt cu F.
Va multumesc pentru raspuns.
Stiti si de unde trebuie sa iau acest cod cu "F"?
Gasiti aici raspunsul:[ link extern ]
adolfinapop a scris:

Gasiti aici raspunsul:[ link extern ]


Activitatea traducatorului este o profesie liberala, asadar nu este nevoie de inregistrare la Registrul Comertului. www.avocatnet.ro/content/for...

@Ioana_Andreea

In ceea ce priveste problema pe care o intampinati, va recomand sa schimbati banca pentru ca sunt incompetenti. Pentru deschiderea contului bancar este suficient codul fiscal pe care l-ati primit de la Administratia Financiara la inregistrarea activitatii de traducator autorizat - profesie liberala - si cartea de identitate.
Eu am cont bancar si la deschiderea acestuia nu mi-a cerut nimeni asa ceva!
L.C.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2012
Laura Ciobeica, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)
Pfa traduceri Alexxa2 Alexxa2 Buna ziua. Doresc sa stiu daca pentru domeniul de activitate traduceri este nevoie de casa de marcat pentru a putea lucra atat cu persoane juridice cat si ... (vezi toată discuția)
Pfa traducatori ciprianbut2005 ciprianbut2005 Infiintare PFA la ORC de traducatori / interpreti (vezi toată discuția)