Buna seara.stimati avocati. Vreau sa va rapesc 2 min din viata d-voastra. Va rog sa ma ajutati cu un singur raspuns la problema pe care o am.in data de 09.10.2011am fost la un club numit Princes din Regie cu masina personala.si cu inca vreo 4 prieteni. M-am distrat ,si m-am indragostit de o fata angajata acolo ca dansatoare, m-am inbatat ,M-am suit in masina ca sa imi duc prietenii acasa eu urmand sa ma intorc sa o cuceresc pe dansatoare.Mi-am dus prietenii acasa si cand ma intorceam la club m-a oprit politia,.,alcolemie 0,61 in aer ,I.M.L. ,analize, dar a trecut un an de zile de cand nu m-am dus sa mai rezolv cu permisul , La data de 11.10.2012 m-a oprit un filtru m-a pus sa dau o declaratie,am semnat un proces verbal ,o copie de buletin si m-a lasat sa ma duc acasa.Mentionez ca meseria pe care o am necesita miscare cu auto. Daca nu muncesc nu mananc
Dansatoarea e prietena mea si in prezent.
Ce ma asteapta acum?
Fac puscarie?
Nu am alte antecedente
Va multumesc anticipat.
alcool 0,61 in aer inseamna peste 0,8 g/l alcool pur in sange.
Art.87. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
Art.86. -
(2) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv sau permisul i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
avand in vedere ca nu aveti antecedente iar dansatoarea a ramas prietena dvs. chiar si in conditiile in care permisul a fost suspendat ptr conducerea sub influenta alcoolului si nu aveati dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice instanta va decide o pedeapsa cu suspendare cu drept consecinta anularea permisului de conducere cu posibilitatea obtinerii unui nou permis de conducere dupa un an de zile de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.
Nu s-a finalizat primul proces pentru con#ucere sub influenta alcoolului, asa ca vor fi #oua infractiuni in concurs.In caz ca recunoasteti fapta, si e recoman#abil, pe#eapsa se re#uce cu 1/3.Nu o sa faceti inchisoare in caz ca aveti cazierul curat, altfel se revoca o eventuala pe#eapsa anterioara.
Dosar penal
Bara Stefania
Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti si mie la ce consecinte sa ma astept. Am condus o masina neimatriculata cu nr rosii provizorii expirate fara a detine ... (vezi toată discuția)
Salll..
Garyy
Sunt mihai si am 22 de ani ...am fost prins acum 3 zile de catre politia rutiera in trafic .cu o alcoolemie de 0,61 in aerul espirat...si mi sau recoltat probe ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie
ContSters157205
am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva am fost oprit intro noapte de sambata spre duminica de un agent de circulatie avand o alcoolemie de 0.59 in ... (vezi toată discuția)