avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Taxe/Impozite bani primiti prin wire/transfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Taxe/Impozite bani primiti prin wire/transfer

Atunci cand primesc bani (din strainatate) prin transfer bancar(wire transfer) sunt obligat de banca sa declar sursa banilor (din cate am inteles e o formalitate ceruta de banca nationala). Intrebarea mea este urmatoarea: daca banii respectivi sunt facuti prin munca pe internet (creare software, data gather, etc) trebuie sa platesc taxe/impozit pentru ei?
Va multumesc,
Paul

Alte discuții în legătură

Taxe/impozite la bani primiti prin transfer bancar Atunci cand primesc bani (din strainatate) prin transfer bancar(wire transfer) sunt obligat de banca sa declar sursa banilor (din cate am inteles e o ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru bani castigati pe internet Atunci cand primesc bani (din strainatate) prin transfer bancar(wire transfer) sunt obligat de banca sa declar sursa banilor (din cate am inteles e o ... (vezi toată discuția)
Unde primesc pensia? Toni98 Toni98 Sint deja pensionar dar doresc sa plec la fiica mea in strainatate pentru o perioada mai lunga. Nu mai am rude in tara. Pensia o primesc in cont bancar. Dar ... (vezi toată discuția)