avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe/Impozite la bani primiti prin transfer bancar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe/Impozite la bani primiti prin transfer bancar

Atunci cand primesc bani (din strainatate) prin transfer bancar(wire transfer) sunt obligat de banca sa declar sursa banilor (din cate am inteles e o formalitate ceruta de banca nationala). Intrebarea mea este urmatoarea: daca banii respectivi sunt facuti prin munca pe internet pentru persoane din afara(creare software, data gather, etc) trebuie sa platesc taxe/impozit pentru ei?
Va multumesc,
Paul
Atunci cand primesc bani (din strainatate) prin transfer bancar(wire transfer) sunt obligat de banca sa declar sursa banilor (din cate am inteles e o formalitate ceruta de banca nationala). Intrebarea mea este urmatoarea: daca banii respectivi sunt facuti prin munca pe internet pentru persoane din afara(creare software, data gather, etc) trebuie sa platesc taxe/impozit pentru ei? >Va multumesc, >Cornel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe/impozite bani primiti prin wire/transfer Atunci cand primesc bani (din strainatate) prin transfer bancar(wire transfer) sunt obligat de banca sa declar sursa banilor (din cate am inteles e o ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru bani castigati pe internet Atunci cand primesc bani (din strainatate) prin transfer bancar(wire transfer) sunt obligat de banca sa declar sursa banilor (din cate am inteles e o ... (vezi toată discuția)
Venituri din advertising pe internet Tahity Tahity Buna ziua, Am si eu niste intrebari la care nu am prea gasit raspunsuri pe internet. Eu sunt programator de meserie si am ceva site-uri pe internet (mail ... (vezi toată discuția)