avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de crestere a copilului din somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de crestere a copilului din somaj

buna ziua. sotia mea are o vecime in munca de aproape 5 ani cu o intrerupere de 10 zile (cand si-a schimbat locul de munca) si tocmai a ramas fara servici, urmand a intra in somaj. daca in perioada de somaj ramane insarcinata, poate beneficia de indemnizatia de crestere a copilului si daca poate, cum se calculeaza aceasta? poate avea probleme din cauza acelei intreruperi de 10 zile (in perioada martie-aplilie 2008)?
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 14:43, 26 Ianuarie 2009
1. Veti putea primi indemnizatie de somaj
2. Veti primi indemnizatie de crestere copil
3. Calculul se va face la niveul veniturilor din ultimul an iar daca aceste venituri sunt somajul veti primi 600 lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie al 2-lea copil dupa concediu fara plata mirikeus mirikeus In acest moment sunt insarcinata cu primul copil urmand sa nasc in mai. Tare mult mi-as dori sa fac si pe al doilea bebe la o distanta de maxim 2 ani ... (vezi toată discuția)
Intrerupere carte de munca! oanaoni oanaoni Va rog sa ma lamuriti si pe mine,am carte de munca din martie 2007,pe data de 25.noiembrie.2008 am incetat contractul de munca,am vrut sa intru in somaj dar ... (vezi toată discuția)
Statutul de somer afecteaza indemnizatia de crestere a copilului? cristinaungureanu cristinaungureanu In momentul de fata lucrez de aproximativ 1 an si jumatate la o firma,dar din cate stiu luna viitoare firma se va inchide.Eu sunt insarcinata in aproximativ 2 ... (vezi toată discuția)