avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... MEDIATOR SOCIAL
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

MEDIATOR SOCIAL

As dori sa/mi spuneti si mie va rog ce stiti despre profesia de mediator social si sa/mi recomandati un curs de baza.
Cel mai recent răspuns: ContSters166859 , utilizator 12:13, 12 Octombrie 2012
Nu exista ca atare profesia de mediator social. Exista profesia de mediator, reglementata de Legea 192/2006. Dupa absolvirea cursului si obtinerea autorizatiilor de la Consiliul de Mediere, puteti sa va specializati in ce domeniu doriti.
Cursuri de formare sunt multe, cu preturi intre 3.500-4.500 lei. Taxele de autorizare achitate catre Consiliul de Mediere sunt in suma de 880 lei.
Faceti o cautare pe google pentru formatori.
Exista d-l avocat si profesia de mediator social....

MEDIATOR SOCIAL
PROFIL OCUPAŢIONAL
(versiunea de bază)
Descrierea ocupaţie: Practicanţii acestei ocupaţii acordă sprijin beneficiarilor, respectiv persoanelor aflate în situaţii sociale problematice, pentru ameliorarea integrării acestora, ameliorarea situaţiei sociale, mediază legătura dintre autorităţile locale şi beneficiari, ameliorează relaţiile dintre individ, familie şi comunitate.
Si mai exista si :

532901 mediator sanitar
532902 mediator social
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2012
ContSters259670, utilizator
Multumesc de corectare. E utila. Tot Consiliul de Mediere e for conducator sau profesia nu are legatura cu el?
Consiliul de Mediere nu are nici o legatura cu celelalte profesii, doar cu mediatorul autorizat in baza legii 192/2006
Atunci raspunsul meu nu e corect. Multumesc si scuze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalarea masterului in mediere pentru a fi autorizat ca mediator OANA GORAN OANA GORAN daca urmez master in mediere devin direct mediator sau mai trebuie sa trec prin inregistrari, dosare depuse, taxe....../ ? (vezi toată discuția)
Mediatorul si vechimea in munca calescu ana maria calescu ana maria Buna seara as avea o intrebare in legatura cu cariera de mediator. Am absolvit cursurile unei facultati dupa care am urmat cursurile de master, am terminat si ... (vezi toată discuția)
Cursuri de formare mediatori lia_alexe lia_alexe Buna seara! Considerati ca este util sa urmezi un curs de 14 zile de formare mediatori? Poate fi \"valorificat\" mai tarziu? Ar fi mai util un master in ... (vezi toată discuția)