avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare hotarare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare hotarare

Am pierdut un proces cu o regie autonoma si sunt obligat la cheltuieli de judecata. Doresc sa execut de bunavoie hotararea, nu am mai facut recurs, astfel am mers la regia respectiva sa achit cheltuielile si mi s-a spus de la secretariat ca ei nu au cunostinta despre proces.
Unde platesc cheltuielile de judecata ?
Trebuie sa iau legatura cu avocatul angajat de catre regie ?
Cel mai recent răspuns: adi_09 , utilizator 20:43, 15 Octombrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
de ce vă grăbiţi cu diligenţe dacă însuşi acea entitate nici măcar nu are cunoştinţă de vreun proces.Entitatea trebuie să vă facă o notificare, notificare cu somaţie etc etc
Daca tineti motis sa le dati banii treimiteti-le o adresa in care le spuneti povestea si solicitati un cont in care sa virati banii sau sa va spuna cum sa procedati. Daca nu va raspund asta e, daca va raspund si refuza sa ia banii (iar dvs. in continuare vreti sa ii dati desi nu as intelege) faceti o oferta reala de plata si consemnati suma la dispozitia lor.
Daca va raspund si va indica un cont, preoblema rezolvata, ati ramas fara bani.
pai vroiam sa platesc de bunavoie ca sa nu astept inceperea procedurii executarii silite si sa mai trebuiasca sa platesc si executorul pe urma
NIMENI nu vă poate executa silit fără o prealabilă înştiinţare printr-o Notificare cu somaţie.La primirea somaţiei, achitaţi cheltuielile de judecată şi totul e OK !

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar pentru cheltuieli de judecatã Cristian Marian Cristian Marian Două procese pierdute de subsemnatul în instanță. Nu vreau să-i dau părții adverse toată suma o dată, pentru că aceste procese au fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita cheltuieli de judecata din sulta Vilb Vilb Impreuna cu fratii mei, suntem trei si cu un frate vitreg am mostenit o garsoniera de la tata, fratele vitreg nu a vrut sa se prezinte amiabil si apoi a ... (vezi toată discuția)
Contestatie executor judecatoresc ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Vineri am primit pe e-mail si pe SMS , din partea bancii unde am cont , fata de faptul ca mi s-a pus poprire pe conturi din partea unui executor ... (vezi toată discuția)