avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant de lichidare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant de lichidare

Sunt asociat unic, am adus ,prin casierie,in firma mea bani ca si aport propriu pentru a cumpara pe firma un autoturism .Autoturismul l-am vandut .Firma are datorii catre mine (creditor)cu acel aport propriu.Acum radiez firma si REG COM. Imi cere acordul creditorilor pentru licidarea datoriilor iar a ADMIN FINANTELOR imi cere bilantul de lichidare.Cum inchid contul de datorii?Cum trebuie sa formulez acordul meu ca persoana fizica pentru renuntarea la acea suma?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: SC DELTA EXPERT CONSULT SRL , Consultant resurse umane 00:01, 13 Octombrie 2012
Nu trebuie sa faceti aceasta declaratie catre sine.
Cel mai indicat este sa urmati pasii indrumati de la registrul comertului si la finante bilantul de lichidare sa fie intocmit de o persoana calificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in lichidare doina62 doina62 Incerc sa inchid o firma care a fost deschisa in anul 2003 si a avut activitate doar 4 luni in 2004.Acum mi se cere un bilant de inchidere.Exista un formular ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare -firma fara activitate ga-ga ga-ga Buna ziua ! Pentru o firma care nu a avut activitate(infiintata in noiembrie 2010) , doar si-a depus capitalul social trebuie sa fac un bilant de lichidare ... (vezi toată discuția)
Srl cu datorii radin radin Buna ziua. Am un SRL fara activitate momentan din ianuarie 2009, dar cu datorii : leasing 5800 lei, finante 12000 lei. Problema e ca nu mai am bani pentru ... (vezi toată discuția)