avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Importul de marfa din afara uniuni europene
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Importul de marfa din afara uniuni europene

As vrea sa-mi fac o firma (SRL)dar nu pot merge in tara,am gasit foarte multe site-uri care spun ca poti sa-ti faci online dar nu stiu daca este adevarat pentru ca trebuie semnatura proprie ...... Si inca o nelamurire, daca import un produs din afara uniuni europene cand trebuie platit Tva-ul ? La intrarea in tara a marfi? Lunar?semestrial ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:07, 13 Octombrie 2012
La intrarea in tara a unui produs din afara UE veti plati TVA de 24% și taxe vamale, in functie de produs si tara de provenienta.
La o factura de 10000 de euro imi puteti spune cat sunt taxele vamale ????
depinde de produs si de tara de provenienta. Puteti verifica in TARIC

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tva achizitie extracomunitara element94 element94 Buna ziua. Vreau sa va descriu un proces de vanzare cumparare si sa va intreb cine si unde plateste TVA ? 1.I.I inreg. in Romania ca si neplatitor de TVA ... (vezi toată discuția)
Buna as dori o informatie de la a la z imatriculare masina elvetia ContSters269355 ContSters269355 Buna o informatie as dori sa aflu daca ma poate ajuta cineva. Am cumparat un autovehicul din Elvetia si cum tara nu face parte din statele membre a U.E.as fi ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)