avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Viza SUA pentru cetatenii maghiari
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Viza SUA pentru cetatenii maghiari

Am cetatenie maghiara si asi vrea sa plec in America...care ar fi demersurile ? trebuie sa ma inregisrez online inainte de a merge in America? asi dori sa m-a stabilesc acolo.....Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:50, 13 Octombrie 2012
N-ar fi fost rau sa cititi putin in forum inainte sa puneti intrebarea, gaseati imediat raspunsul pentru ca este postat pe aceeasi pagina unde ati deschis dvs. topicul:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date despre calatorie in australia TutuTraian TutuTraian Buna ziua, Avand in vedere ca cetatenii Maghiarii nu mai au nevoie de viza pentru a calatorii in Australia, la inceputul verii, m-am decis sa fac si eu toate ... (vezi toată discuția)
Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri aidu aidu Propun sa fie adoptata o noua regula, ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza. De asemenea, sa fie ... (vezi toată discuția)
Observatie raspunsuri la intrebari bocsaniuliana bocsaniuliana Observ ca nu se prea da raspuns la intrebari.De ce oare?Nu par interesante?sau nu sunt bine formulate? (vezi toată discuția)