avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL cu activitate doar pe CAEN-uri secundare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL cu activitate doar pe CAEN-uri secundare

Buna ziua,

Exista vreo problema daca infiintez un SRL cu un CAEN principal 4690 Comert cu ridicata nespecializat si unul dintre CAEN-urile secundare 4791 (Comert cu amanuntul...prin Internet) insa in primul an sau primii doi ani de la infiintare firma va avea activitate doar pe CAEN-ul secundar?

Care este pana la urma scopul definirii unui CAEN principal vs secundar?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 08:29, 18 Octombrie 2012
Obiectul de activitate principal identifica acea activitate care are cea mai mare pondere si cel mai mare aport dintre activitatile desfasurate.
Puteti sa alegeti acum drept obiect principal activitatea CAEN 4791 si mai apoi daca este cazul sa schimbati obiectul. In ceea ce priveste obiectele secundare nu nunteti obligat sa va limitati la unul singur
Multumesc pentru raspuns,

Insa ce se intampla spre exemplu daca aleg 4791 ca principal si desfasor doar 4690?
Nu se intampla absolut nimic,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri fata de codul caen 4791 Victorius Victorius Buna ziua, am o mare dilema legata de codul 4791 \\\"Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet\\\" Doresc sa infiintez un ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d + casa de marcat baiatu1 baiatu1 Buna ziua. Doresc sa-mi infiintez un SRL-D si am 2 intrebari, daca ma puteti ajuta cu niste informatii. Obiectul de activitate va fi comertul de ... (vezi toată discuția)
Totusi magazin virtual lavpop lavpop Buna seara , Am un srl cu obiect de activitate -alte mijloace de cazare-si alte obiecte secundare , firma neplatitoare de TVA As vrea sa infiintez un magazin ... (vezi toată discuția)